Buitenkansjes!

 16-7-2020

Verras je bezoekers eens met iets nieuws!

Verras je bezoekers eens met iets nieuws! Bied naast je reguliere assortiment eens iets anders aan waar je normaal gesproken misschien niet zo snel aan zou denken.
Op deze manier verras je niet alleen jezelf maar ook je bezoekers! Door eens een ander product toe te voegen aan je assortiment wordt je assortiment relevanter voor een breder publiek! En dat betekent dat iemand die in eerste instantie misschien niet van plan was om iets te kopen, dat nu wel doet! Oftewel leuk voor de gast én voor jouw inkomsten! Speciaal voor jou hebben wij onze "specials" op een rij gezet. En het leuke is... je spaart er ook nog eens mee!

Breaker
Breaker van Melkunie is een verantwoord yoghurt-tussendoortje met een unieke knijpverpakking. Breaker is het lekkere tussendoortje voor ieder moment van de actieve dag. Een ideale snack voor, tijdens of na je activiteit. Breaker zit met 7 heerlijke producten in het Quality Time spaarprogramma, onderverdeeld in 3 verschillende varianten namelijk Original, High Protein & High Protein no sugar added.

Ben jij klaar om iets nieuws te proberen?
Koop Breaker bij je eigen groothandel en vraag bij ons gratis jouw Breaker promotiepakket aan! En mocht je geen ruimte beschikbaar hebben in je eigen koelkast, dan kun via ons (Tel: 085-0290056) een Breaker koelkast in bruikleen aanvragen. Laat het ons weten en wij regelen de rest! Tel: 085-0290056.

Red Bull
Een energiedrank drink je niet als tussendoortje, maar functioneel. Dan heb je er ook echt wat aan. Mogelijk kan Red Bull voor jouw verkooppunt interessant zijn. Kijk daarbij wel naar je activiteiten die je aanbiedt en het soort bezoekers die je binnenkrijgt! Uiteraard zijn jonge bezoekers niet de geschikte doelgroep. Dus: ben jij een kartbaan? Dan is Red Bull mogelijk interessant voor jou. Ben je een binnenspeeltuin dan niet.

Quality Time helpt je graag om Red Bull goed te presenteren in jouw verkooppunt. Ontvang een jaar lang onderstaande scherpe deal i.c.m. een gratis Red Bull promotiepakket. En verkoop jij Red Bull, dan kom je ook nog eens in aanmerking voor een Red Bull koelkast. Lees gauw verder!

10 trays + 1 tray GRATIS
*Voorbeeld: Red Bull Regular / Sugarfree / Tropical
(alle combinaties zijn mogelijk). Als je in 2020 15 trays Red Bull Regular + 15 trays Red Bull Sugarfree hebt ingekocht, dan krijg je begin 2021 3 trays Red Bull Regular gratis. Hiervoor raadplegen wij jouw afnamelijst van de groothandel(s).

Red Bull koelkast
Verkoop jij Red Bull? Dan kun je via ons een Red Bull koelkast aanvragen.

Wij hebben twee formaten beschikbaar:
1) Kleine Red Bull koelkast
Voorwaarde: je hebt minimaal een afname van 12 trays Red Bull op jaarbasis.
2) Grote Red Bull koelkast
Voorwaarde: je hebt minimaal een afname van 24 trays Red Bull op jaarbasis.

Belangstelling? 
Neem contact op met de Quality Time-coaches! Tel: 085-0290056. 

BE-KIND™
BE-KIND™! De reep waarmee je inspeelt op de trend naar meer verantwoorde én lekkere tussendoortjes. Deze repen zijn gemaakt van pure en natuurlijke ingrediënten zoals hele noten, fruit en volkoren granen. Je hoeft niet te kiezen tussen lekker en verantwoord. Deze twee gaan prima samen! De producten zijn gemaakt van de beste ingrediënten die bovenal heerlijk smaken. Genieten! Durf jij het verschil samen met deze heerlijke repen te gaan maken? Koop BE-KIND™ bij je eigen groothandel en vraag bij ons gratis jouw BE-KIND™ promotiepakket aan! Tel: 085-0290056. 

PROTEIN
Proteïne draagt bij aan de groei en het herstel van je spieren, dus tussen de workouts/activiteiten door kun je best een extra portie gebruiken. Met Melkunie PROTEIN is dat makkelijker en lekkerder dan ooit. Onze kwark en drinks bevatten altijd 20 tot 25 gram proteïne per portie en zijn natuurlijk gezoet. De portieverpakkingen zijn ideaal voor tussendoor of na je (sport)activiteit. Melkunie PROTEIN is er nu ook in een handige on the go verpakking. Zodat jij overal alles uit je sportieve activiteiten kan halen! Koop PROTEIN in shake, kwark of yoghurt bij je eigen groothandel en vraag bij ons gratis jouw PROTEIN promotiepakket aan! Tel: 085-0290056. 
Quality Time ® 2021    Contact    Algemene voorwaarden    Juridisch    Privacyverklaring    Cookiebeleid