Over Quality time

QuaIity Time is een gratis programma voor organisaties die actief zijn binnen recreatie, vrijetijdsbesteding ofwel leisure.
Er zijn natuurlijk heel veel verschillende manieren om je vrije tijd te besteden. Je kan naar een kinderboerderij, een dierentuin, een kartbaan, een speeltuin, een camping of lekker een potje bowlen met vrienden. Maar een kinderboerderij is geen kartbaan en een camping is geen bowlingcentrum. Maar wat ons allemaal verbindt is dat we onze bezoekers een kwalitatief verblijf willen bieden: Quality Time dus.

Ervaring binnen sport
In 2015 zijn we gestart met Profkantine om sportkantines te helpen meer rendement uit hun kantine te halen. Er zijn nu ruim 2.300 kantines gratis lid en zij profiteren dagelijks van de voordelen die Profkantine biedt. Zo sparen zij door bepaalde merken in te kopen (zoals bijvoorbeeld Haribo en Snickers®) en daarmee bouwen ze een tegoed op dat ze kunnen verzilveren voor nuttige spullen voor hun kantine.

Quality Time
En nu is er dus Quality Time. Ook voor jouw organisatie kan dat veel opleveren, met een spaarprogramma voor meer rendement, acties, adviezen en andere leuke voordelen.

Doe mee en krijg gratis


* Mooie aanbiedingen van bekende en goedverkopende merken

* Spaarpunten waarmee je spaart voor productdozen van de deelnemende merken uit het spaarprogramma die je weer kunt verkopen = 100% rendement!

* Onze nieuwsbrief met:
- Prijs- en presentatieadvies
- Assortimentsadvies
- Tips voor verkoopondersteunende materialen
- Succesverhalen om van te leren

Schrijf je nu in!
Quality Time ® 2024    Contact    Algemene voorwaarden    Juridisch    Privacyverklaring    Cookiebeleid