Sparen

Eenvoudig, aantrekkelijk én gratis sparen!


Spaar met Quality Time eenvoudig voor gratis productdozen. Je verdient spaarpunten met de verkoop van alle artikelen die zijn aangesloten bij Quality Time. Helemaal gratis.

Spaar met producten die je toch al verkoopt!
Kies één van de twee spaarmethode die bij jou past. Elke outlet is anders. Waar bij de één de eigenaar ook de inkopen doet, is het bij een andere outlet één van de medewerkers die de voorraad beheert. Wij vinden het belangrijk dat iedere outlet kan deelnemen, op de manier die daarbij past. Daarom zijn er twee verschillende manieren om te sparen. 

1. Geef een machtiging af
Om het sparen zo gemakkelijk mogelijk te maken, kun je Quality Time machtigen tot het opvragen van een kopie van de grossierslijst bij jouw groothandel. Aan de hand van deze lijst kent Quality Time automatisch de verdiende spaarpunten toe en heb je hier geen omkijken naar.

Neem telefonisch contact op met 085-0290056 of stuur een e-mail naar info@ikwilqualitytime.nl voor het opvragen en ondertekenen van de machtiging.

2. Sparen met grossierslijsten per kwartaal
Je kunt ook jouw grossierslijst van de inkopen van een kwartaal e-mailen. Je vraagt dus zelf bij je grossier een lijst op wat jij in een kwartaal hebt ingekocht. Op basis van deze lijst voeren wij het aantal geleverde productdozen in. Daarna schrijven we automatisch de verdiende spaarpunten bij je totaal.

Kwartaal 1; januari, februari, maart
Kwartaal 2; april, mei, juni
Kwartaal 3; juli, augustus, september
Kwartaal 4; oktober, november, december

Je kunt je grossierslijst e-mailen naar info@ikwilqualitytime.nl.

Ook kun je de grossierslijst opsturen naar:
Quality Time
Postbus 11
4190 CA Geldermalsen 
Quality Time ® 2024    Contact    Algemene voorwaarden    Juridisch    Privacyverklaring    Cookiebeleid