Onze missie: meer rendement voor het verkooppunt! Gratis en toch van grote waarde!

 20-7-2020

Dus waar wacht je nog op?

Quality Time is in 2018 ontstaan met als doel om meer rendement uit het verkooppunt te halen. Door met sterke merken de krachten te bundelen en grossiersonafhankelijk te blijven, zijn we voor alle Leisure outlets relevant en zorgen we voor meer rendement.

Onze peilers zijn:

Advies – Ontzorgen – Sparen 


Wat levert dit jou op?

Advies

We geven concrete adviezen hoe jij je rendement kan verbeteren. Dat kan bijvoorbeeld een assortimentsadvies zijn, een advies over presentatie (want zien = kopen!) of een manier om met een leuke leden/bezoekersactie wat extra’s te verdienen. Dat doen we in onze nieuwsbrieven, op onze website, maar vooral ook graag persoonlijk. Wij – de relatiemanagers van Quality Time – staan voor je klaar en zijn makkelijk bereikbaar (appen, bellen of mailen, het kan allemaal).

Ontzorgen
Het blijft niet bij een vrijblijvend advies. Quality Time helpt je ook echt op weg! We hebben op de belangrijkste assortimenten pasklare oplossingen die we in jouw verkooppunt kunnen toepassen. Kijk bijvoorbeeld hier hoe Wendy bij Excelsior '20 een compleet presentatie-meubel voor tussendoortjes installeert.

Sparen
Met al deze merken spaar je (zie afbeelding hieronder). Het maakt niet uit waar je deze producten koopt, want Quality Time is grossiersonafhankelijk. Je spaart eenvoudig door een kopie van je grossiersfactuur in te sturen (via mail of whatsapp) of door een automatische machtiging. Zo bouw je een spaartegoed op waarmee je spaart voor productdozen van de deelnemende merken uit het spaarprogramma die je weer kunt verkopen. Gratis gespaard dus 100% rendement!Quality Time ® 2021    Contact    Algemene voorwaarden    Juridisch    Privacyverklaring    Cookiebeleid