Nog meer verdienen?

 15-7-2020

Profiteer van nog meer voordeel! Lees gauw verder hoe!

Ledenaanbiedingen, de Veldkantine en nog meer!

- Haal meer uit een feest/evenement met de Veldkantine.
Een complete foodtrailer om te bouwen als een Unox worstenkar voor tijdens een feestje of om in te zetten om je merk te promoten. Het kan allemaal! Geef ons je wensen aan en wij regelen het! Voor meer informatie over de Veldkantine of om de Veldkantine direct te boeken, klik hier.

- Bezoekers aanbiedingen met IN A BOX.
Met IN A BOX kunnen jouw bezoekers een leuke ervaring opdoen! Alles wat je daarvoor nodig hebt zit in de box! In een steeds meer digitale wereld is het erg fijn om ook gewoon iets te kunnen vastpakken, toch? Onze boxen zijn leuk om weg te geven, helemaal in een tijd waarin je minder fysiek contact hebt en natuurlijk is het ook leuk om het zelf uit te pakken. Benieuwd naar alle boxen? Klik hier

Breng de box onder de aandacht van jouw bezoekers en verdien! Hoe meer bezoekers de box bestellen, hoe meer geld dit oplevert voor jouw verkooppunt! En jouw bezoekers krijgen nog korting op de box ook. Da’s mooi meegenomen toch? Je krijgt van ons een poster met een unieke code. Op deze manier kunnen wij zien wie er allemaal via jouw code hebben besteld. Wij regelen vervolgens de rest! Meedoen? Tel:  085-0290056.

- Organiseer een evenement: wij helpen mee!
Zo kunnen wij fantastische IN A BOX Events op locatie regelen! Denk hierbij aan bijvoorbeeld een BOOTCAMP IN A BOX Event, ACTION PAINTING IN A BOX Event of QUIZ IN A BOX Event. Wij regelen alles van A tot Z!
Benieuwd welke evenementen wij hebben? Klik hier. Belangstelling?  085-0290056.


Quality Time ® 2021    Contact    Algemene voorwaarden    Juridisch    Privacyverklaring    Cookiebeleid