Sparen: hoe werkt het?

 24-11-2021

Eenvoudig, aantrekkelijk én gratis sparen! Sparen kan op twee manieren!

Sparen met het Quality Time assortiment levert je 100% rendement op. Voor het inkopen van 1 productdoos van de deelnemende merken ontvang je gemiddeld al 20 spaarpunten. Heb je 1000 spaarpunten verzameld? Dan kun je dit al verzilveren voor een gratis productdoos. Als je die verkoopt, heb je dus 100% rendement! Inkopen doe je gewoon bij je eigen grossier,

Spaar met producten die je toch al verkoopt!
Kies de spaarmethode die bij jou past. Elk verkooppunt is anders. Wij vinden het belangrijk dat ieder verkooppunt kan deelnemen, op een manier die daarbij past. Daarom zijn er twee verschillende manieren om te sparen.

Bekijk hieronder de 2 verschillende manieren om te sparen!
1. Geef een machtiging af.
Om het sparen zo gemakkelijk mogelijk te maken, kun je Quality Time machtigen tot het opvragen van een kopie van de grossierslijst bij jouw groothandel. Aan de hand van deze lijst voert Quality Time automatisch de verdiende spaarpunten bij en heb je hier geen omkijken naar. Download hier de machtiging, vul hem in en mail naar: info@ikwilqualitytime.nl.
2. Sparen met grossierslijsten.
Je kunt ook jouw grossierslijst e-mailen (als pdf). Op basis van deze lijst voeren wij het aantal geleverde productdozen in. Daarna schrijven we automatisch de verdiende spaarpunten bij je totaal. Je kunt je grossierslijst e-mailen naar info@ikwilqualitytime.nl.


Quality Time ® 2024    Contact    Algemene voorwaarden    Juridisch    Privacyverklaring    Cookiebeleid